Αλήθεια ή… τα «λεγόμενα» απατούν;

Πολλές φορές τα δυο φύλα παραπονιούνται πως δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Δεν είναι κάτι παράλογο, αφού κάποιες φορές άλλα λένε και άλλα εννοούν. Δείτε παρακάτω την πραγματική σημασία των πιο συνηθισμένων αντρικών φράσεων:
1. Θα σου τηλεφωνήσω αργότερα: Στο θολό το γυναικείο το μυαλό, η φράση αυτή μεταφράζεται ότι θα σου τηλεφωνήσω σε μισή ωρίτσα το πολύ να δω αν έφτασες σώα στο σπίτι! ΝΟΤ! Όταν ένας άντρας λέει αργότερα, εννοεί πολύ αργότερα και σίγουρα όχι μέσα σε διάστημα 24 ωρών!Μπορεί εμείς στον μικρόκοσμό μας τις ώρες και τα λεπτά να τα μετράμε διαφορετικά, και σίγουρα όχι φυσιολογικά αν μας ρωτάτε, αλλά η φράση αυτή λαμβάνει εντελώς διαφορετική σημασία για τα δύο φύλα κυρίως στον ερωτικό τομέα. Με λίγα λόγια, όταν λέει αργότερα εννοεί αργότερα μέσα στη βδομάδα, μέσα στον μήνα ή τελοσπάντων όταν και όποτε το θυμηθώ και έχω χρόνο! Αν το καλοσκεφτείς, είναι πολύ καλύτερο από το… τα λέμε!
2. Ήμουν απασχολημένος: Αν εξαιρέσει κανείς πραγματικά δυσάρεστες καταστάσεις, ένα οικογενειακό πρόβλημα, ένα θέμα με τη δουλειά, ή μία απαγωγή από εξωγήινους ή από μυστικές υπηρεσίες, το ήμουν απασχολημένος ο άντρας το ξεστομίζει απλά και μόνο για να αποφύγει τυχόν εξηγήσεις οι οποίες και θα ζητηθούν στη συνέχεια. Όσο καχύποπτες κι αν δεν είστε, η πιθανότητα όντως να συνέβη κάτι πολύ σοβαρό, είναι μηδαμινή, οπότε το πιθανότερο είναι να ήταν απασχολημένος με κάτι ή με κάποια άλλη! Οπότε λοιπόν στην προκειμένη, εκτός του ότι τον αναγκάζετε να σας πει ψέματα, όχι ότι έχει και πρόβλημα βέβαια, θα πρέπει κι εσείς με τη σειρά σας να καταλάβετε ότι όσο απασχολημένος κι αν είναι ένας άντρας, αν θέλει βρίσκει χρόνο! Εξαιρείται ο Barack Obama, o Bruce Wayne και 2-3 άλλοι…
3. Πολύ ενδιαφέρον αυτό: Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο άντρας δεν ενδιαφέρεται για τίποτα από ότι βγαίνει από το στόμα μιας γυναίκας, εκτός ίσως από τις κραυγές όταν της χαρίζει απλόχερα ηδονή! Με λίγα λόγια, όταν εσείς του μιλάτε ακατάπαυστα για τη δουλειά σας, ακόμα κι αν είστε επαγγελματίας εξολοθρευτής εκρηκτικών μηχανισμών, όχι μόνο δεν σας παρακολουθεί στο ελάχιστο, αλλά έχει σφραγίσει το μυαλό του και απλά έχει επικεντρωθεί στο στήθος σας ή σε οτιδήποτε άλλο από δέρμα έχετε να επιδείξετε! Το ουάου πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα το πει όταν έπειτα από ώριμη σκέψη, 2 λεπτών, έχει αποφασίσει ότι θέλει να κάνει sex μαζί σας. Αν δεν του αρέσετε καθόλου, πιθανόν να σας παρατήσει και να φύγει! Οπότε την επόμενη φορά που ένας άντρας θα πει τη φράση αυτή, σας το υπογράφουμε ότι δεν άκουσε λέξη από όσα είπατε!
4. Είμαι σε διάσταση: Δύο πράγματα σημαίνει. Πρώτον, μπορεί να μην περνάει τέλεια στο γάμο του (όπως οι περισσότεροι) αλλά σε καμιά περίπτωση δεν σκοπεύει να χωρίσει. Δεύτερον, μια κοπέλα που θα του εμπνεύσει σιγουριά, μπορεί να σταθεί η αφορμή ώστε να κάνει το μεγάλο βήμα. Αν σας ενδιαφέρει τότε βάλτε τα δυνατά σας.
5. Δεν ψάχνω για σχέση: Στην προκειμένη η γυναικεία συμπεριφορά είναι η κλασική τραβάτε με κι ας κλαίω! Όταν κορίτσια ένας άντρας σας λέει ότι δεν θέλει να κάνει σχέση αυτό το διάστημα, το εννοεί, γιατί πολύ απλά λέει την αλήθεια. Το τριπάκι στο οποίο και μπαίνουμε, επειδή εμείς πάντα καψουρευόμαστε, να τον αλλάξουμε και να τον κάνουμε αγόρι για σπίτι, όχι μόνο είναι λάθος, αλλά μας τρώει και τσάμπα χρόνο και ενέργεια. Ξέρετε κάτι; Όταν ένας άντρας λέει δεν θέλω σχέση αυτή την περίοδο, εννοεί ότι δεν θέλω σχέση αυτή την περίοδο μαζί σου, κάτι που φυσικά θεωρείται αυτονόητο. Αν λοιπόν το θέμα σας τελειώσει και λίγο καιρό μετά τον δείτε με σοβαρή σχέση, δεν σημαίνει ότι σε εσάς είπε ψέματα και ότι σας κορόιδεψε. Πολύ απλά δεν του κάνατε! Το περίεργο βέβαια είναι το γιατί έκανε εκείνος σε εσάς…
6.Χάλια η οικονομική κρίση:Ναι είναι γεγονός, όλοι το βιώνουν. Για εκείνον όμως σημαίνει, πως μόλις έμεινε άνεργος και δεν έχει καμία διάθεση προς το παρόν να ψάξει για δουλειά. Όποτε κάντε τα «κουμάντα» σας.• «Σ’ αγαπάω»:
7.Περνάω ωραία μαζί σου, έχεις πλάκα:Ok, αν θέλετε ένα νέο φίλο μόλις τον αποκτήσατε. Δεν έχει καμία ερωτική διάθεση για εσάς
8. Τι εννοείς;: Εν αντιθέσει με την ακριβώς προηγούμενη περίπτωση, σε αυτήν εδώ κορίτσια το αγόρι και ψεύδεται και δεν ξέρει να το κάνει σωστά! Όταν λοιπόν ένας άντρας παίρνει το πιο αθώο ύφος του κόσμου και κάνει τη συγκεκριμένη ερώτηση, να είστε σίγουρες ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του και απλά κερδίζει χρόνο με ηλίθιες ερωτήσεις προκειμένου να εφεύρει μία κουλή εξήγηση την οποία, μαντέψτε, εμείς θα πιστέψουμε! Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να σας συμβουλεύσουμε για το πώς να χειριστείτε την κατάσταση αυτή. Εμείς απλά σας ενημερώνουμε και είναι στο χέρι σας ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε τον Πινόκιο απέναντί σας.
9. Σ” αγαπώ: Αν το πει μόνος του και όχι ως απάντηση στην ερώτηση σας, τότε το εννοεί.
10.  Συγγνώμη: Σημαίνει «συγγνώμη», δεν θέλει να τσακωθείτε άλλο, αλλά να τα βρείτε.
11. Χρειάζομαι χρόνο:Η ευγενική έκφραση που χρησιμοποιείται και από τα δυο φύλα για να πουν «θέλω να χωρίσουμε».
12. Θα ήθελα να μείνουμε φίλοι Όταν το αποκωδικοποιήσετε θα καταλάβετε ότι εννοεί πως θέλει πού και πού να βρίσκεστε για σεξ.