Ο Θεός των Σιωνιστών. Ο "Μεσσίας" των Εβραίων και ο Aντίχριστος

Ο Κύριος όταν ήταν στην έρημο για την σαρανταήμερη νηστεία τον πλησίασε ο διάβολος, Τον πήγε σε ένα ψηλό βουνό, Του έδειξε όλα τα βασίλεια της οικουμένης και του είπε:»θα σου δώσω όλη αυτή την εξουσία και την δόξα τους, διότι σ’ εμένα έχει παραδοθεί και σε όποιον θέλω την δίνω. Εάν
λοιπόν με προσκυνήσεις θα είναι όλα δικά σου». Κατά Λουκά κεφ.4 6

Δείτε ποιοι είναι λοιπόν οι σημερινοί προσκυνημένοι στον διάβολο που για να έχουν το χρήμα και την εξουσία κάνουν το σχέδιό του. Ποιος είναι ο σκοπός τους. Και ποιος είναι ο λαός που είναι έτοιμος να τους ακολουθήσει, έχοντας πλανηθεί αναμένοντας ακόμα το Μεσσία.

Οι απαντήσεις δίνονται από έναν από τους λίγους ιεράρχες που τιμάει τα ράσα του. Και επιβεβαιώνονται από ένα Ελληνοεβραίο ραββίνο.

Ο ηγεμών πάλι τους είπε, » Ποιόν θέλετε από τους δύο να σας αφήσω ελεύθερο;» Αυτοί είπαν, «Τον Βαραββά». Λέει σε αυτούς ο Πιλάτος, «Τι λοιπόν να κάνω με τον Ιησού, τον λεγόμενο Χριστό;». Όλοι του έλεγαν, «Να σταυρωθεί». Όταν είδε ο Πιλάτος ότι όλα είναι ανώφελα, μάλλον δε θόρυβος να γίνεται, πήρε νερό, έπλυνε τα χέρια του εμπρός στον όχλο και είπε, «Είμαι αθώος από το αίμα τούτου. Είναι δική σας δουλειά». Και όλος ο λαός απεκρίθει, «ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΒΑΡΥΝΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.»
Κατά Ματθαίου κεφ.27 21-25


Δείτε τα παρακάτω βίντεο είναι αποκαλυπτικά!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ Ο ‘ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ’

Αυτό που δεν άλλαξε όμως ακόμη, είναι ότι ο Μεσσίας δεν ήρθε, κάντε λοιπόν κάτι να επισπεύσετε τον ερχομό του

Κάτι Τρέχει Με Τους Έλληνες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s