Αλβανίδες «εγκυμονούσαν» χρυσάφι!

Έκπληκτοι από την… πατέντα ακόμα και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί.


Ακόμη και οι τελωνειακοί υπάλληλοι που έκαναν έλεγχο σε δυο επιβάτιδες του λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Κωνσταντινούπολη, δεν περίμεναν ότι θα τις έβλεπαν να «γεννούν» ατόφιο χρυσάφι!

Οι δύο Αλβανίδες έφθασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στο τελωνείο των Κήπων στον Έβρο, επιβαίνοντας στο λεωφορείο με το οποίο επέστρεφαν στην Τουρκία. Οι κινήσεις και η εν γένει συμπεριφορά τους έκαναν τους τελωνειακούς να τις θεωρήσουν ύποπτες, αλλά στις αποσκευές τους δεν βρέθηκε κάτι παράνομο. Όταν, όμως, υποβλήθηκαν από γυναίκα υπάλληλο σε σωματική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι κάτω από τα εσώρουχά τους και μέσα στα γεννητικά τους όργανα, έκρυβαν… πέντε συσκευασίες με εκατοντάδες χρυσές αλυσίδες, πλακέτες και δαχτυλίδια συνολικού βάρους δύο κιλών!
Αφού… «γέννησαν» όλα τα χρυσαφικά, που η αξία τους υπολογίζεται σε 45.000 ευρώ, οι δυο αλλοδαπές οδηγήθηκαν για ανάκριση αλλά δεν αποκάλυψαν πού τα προμηθεύτηκαν και τι σκόπευαν να τα κάνουν. Το παράνομο εμπόρευμα κατασχέθηκε και στις δυο Αλβανίδες επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ, το οποίο όμως δεν φαίνεται πως διαθέτουν για να το καταβάλλουν κι έτσι η κράτησή τους θα παραταθεί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s